Tilbagemeldinger:

Du gav os limen til vores forhold

Helt ærlig, så var der gået hverdag i vores forhold. Det var det samme og det samme vi foretog os – og efterhånden gik der lang tid, mellem vi foretog os noget sammen. Vi savnede hinandens selskab, vi savnede den tætte kontakt vi tidligere havde. Vi overvejede en parterapeut. Men fik ikke gjort noget ved det...

For kort tid siden, havde jeg så en aftale med dig Pernille – jeg havde bestilt en clairvoyance i forbindelse med en ny arbejdssituation – og noget af det første du sagde Pernille var, om ikke jeg hellere skulle arbejde på mit parforhold.

Hmmm, jo, det havde du da helt ret i, for den manglende samhørighed havde også indflydelse på min passion for mit arbejde.

Da jeg luftede tanken hjemme, for min mand, som absolut ikke tror på det spirituelle, sagde han ja med det samme. Hvis det kunne gøre, at vi igen fandt gnisten og kærligheden til hinanden, så var han klar
Lad mig bare sige, at det er ikke sidste gang – det føles jo næsten som at være nyforelsket efter vi var til par-healingen.

"Du giver os limen, der holder vores forhold sammen.

Ærligt talt, havde hverdagen indfundet sig i vores forhold. Vi gentog de samme rutiner igen og igen, og tiden mellem vores fælles aktiviteter blev længere og længere. Vi savnede hinandens nærvær, den intimitet vi engang havde. Tanken om at søge hjælp hos en parterapeut strejfede os, men vi gjorde aldrig noget ved det.

For nylig havde jeg en aftale med dig, Pernille. Jeg havde bestilt en clairvoyance i forbindelse med en ny arbejdssituation, og en af de første ting, du sagde, var om jeg ikke skulle arbejde på mit parforhold i stedet. Og du havde ret. Den mangel på samhørighed påvirkede også min passion for mit arbejde.

Da jeg delte mine tanker med min mand, som normalt ikke tror på det spirituelle, var han straks med på ideen. Hvis det kunne genantænde gnisten og kærligheden mellem os, var han villig til det.

Jeg kan kun sige, at det ikke bliver sidste gang. Efter vores par-healing føles det næsten som at være nyforelsket igen."