Tør du gå ”Bag Facaden” på dig selv?

Er du modig nok til at smide dit skjold, tage et grundigt kig på dig selv, dine tanker og følelser - og virkelig lære dig selv at kende uden facade?

Vi lever i en verden, hvor vi ofte undertrykker vores følelser og bærer masker for at undgå konfrontation og smerte. Forestil dig styrken du har i at være ærlig og sårbar. Styrken i at være i stand til at være fuldstændig ærlig, uden frygt for konsekvenserne.

Forstil dig dine grænser er så tydelige, at andre ikke er i tvivl om hvor de er.

Forstil dig at bryde fri fra de begrænsninger, der holder dig tilbage og lade din sande natur skinne helt igennem. Det er netop noget af det, Bag Facaden handler om.

Bag Facaden vil udfordre dig – Bag Facaden får det til at gøre ondt i processen, men du vil tydeligt mærke transformationen. Du vil opdage, at der er en styrke i at være sårbar og ærlig. Du vil lære at omfavne din sande natur og acceptere dig selv uden filter.

Tiden er inde til du at du står ansigt til ansigt med det du frygter og tager et kæmpe skridt mod totalt personlig frihed og autenticitet.

Jeg elsker at nørde, forbinde det spirituelle og det videnskabelige – og elsker at arbejde dybt med den psykiske side af mennesket. På forløbet vil jeg nørde, bruge nye teknikker og arbejde endnu mere i dybden med mit koncept.

Så er du klar til at træde ud af din komfortzone og være med på mit forløb?
Er du klar til vi i samarbejde udforsker hvem du er og skaber en dybere forbindelse til dit sande jeg?

Forløbet henvender sig primært til dig, der tidligere har været på mine forløb, dig der har været til mine gruppehealinger. Men også til dig, der har arbejdet en del med dig selv, men mangler at komme helt ind Bag Facaden.

Du kan tilmelde dig eller høre mere om Bag Facaden på post@pernillekvist.dk

Hvis du vil mærke min energi og vores kemi inden du tilmelder dig eller du er i tvivl om du er klar til forløbet, er du velkommen til at bestille en clairvoyance. Hold evt øje med mine clairvoyancedage, hvor en clairvoyance koster 600,-.