Er du klar til at slippe kontrollen og lade den åndelige verden vise hvad du har brug for?
Er du klar til at tage snakke med de andre på holdet om hvordan livet er, hvordan du ønsker det?
Er du klar til at se verdenen på en helt ny måde og ad den vej se dit liv i et helt nyt lys?

Så er du klar til Pernilles Univers

Her vil vi hver gang tage en diskussion om et aktuelt emne. Et emne som passer til gruppen og som vil være med til at udvikle dig og dine holdkammerater fra gang til gang. Der vil nogle gange være udtalelser, som sætter det hele lidt på spidsen, udtalelser som virkelig får dig til at tænke, undres - og som måske rykker ved hvad du ”plejer” at tænke.

Gennem de 10 gange vi mødes over et år, vil der hver gang være en healing – dog kan jeg ikke på forhånd sige hvilken, da jeg lader det være op til Den Åndelige Verden at afgøre hvilken healing holdet som helhed har mest brug for – det kan også være at der kommer helt nye healingsformer til mig, som I får samtidig med jeg får den vist. Eller de siger jeg skal bruge en af de healinger, som jeg tidligere har fået, men som ikke er kommet ud til offentligheden endnu. Healingerne bearbejder jer på forskellig vis for at udvikle jer i den retning, der gør det bedste for jer hver især.

Som på mine andre forløb, vil der også være clairvoyante beskeder som hjælper dig til at forstå, hvorfor du står hvor du gør og hvad du gør for at komme videre. Der vil også af og til være opgaver fra Den Åndelige Verden, som du skal udføre fra gang til gang – endnu et redskab som hjælper dig med at nå dit mål.

Ønsker du at vide, om du er klar til forløb eller hvilket forløb vil give dig mest, der hvor du er nu, kan du ved en clairvoyance hos mig, finde ud af det. Clairvoyancen koster 1.200,-. Beløbet trækkes fra prisen på forløbet.

For at få den bedste dynamik på gruppeforløbene, give gruppen det bedste sammenhold og følelsen af at alle virkelig har et ønske om at starte et nyt liv uden begrænsninger, går jeg ind clairvoyant mærker efter hvordan energierne, blandt I som er tilmeldt, passer sammen.