Oplev en fantastisk transformation i Pernilles Univers

Er du klar til at træde ud af din komfortzone og opleve en markant udvikling?

Er du parat til at engagere dig i dybe samtaler med andre deltagere og udforske livets muligheder?

Vil du se verden med friske øjne og opdage en helt ny dimension af dit eget liv?

Så er du klar til at opleve Pernilles Univers.

Ved vores møder vil der også være healing, men hvilken form for healing er en overraskelse – til tider også for mig. Jeg lader det være op til Den Åndelige Verden at afgøre, hvilken form for healing du har mest brug for. Det kan endda være helt nye healingsformer, som jeg får vist samtidig med jeg healer dig. Healingerne vil arbejde på forskellige måder for at udvikle dig i den retning, der er bedst for dig.

Ligesom mine andre forløb vil der være clairvoyante beskeder, der hjælper dig med at forstå, hvorfor du er, hvor du er, og hvad du kan gøre for at komme videre. Du vil også få opgaver fra Den Åndelige Verden, som du skal udføre mellem møderne. Disse opgaver er et ekstra værktøj til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Du kan med fordel bestille clairvoyance så du er sikker på du er klar til forløbet – og du kan jo evt. bestille på de dage jeg kører tilbud på clairvoyance. Følg med på facebook, instagram og her på siden, hvor datoerne bliver slået op.

Ønsker du yderligere information om forløbet eller ønsker at tilmelde dig, er du velkommen til at sende mig en besked på post@pernillekvist.dk.