BoosterHealing-PK_1

Booster Healing

Boost dit liv, dit selvværd og pust nyt liv i hverdagen
Booster er en kraftfuld og koncentreret healing for dem som gerne vil have hurtig og powerfuld energi på kort tid.

Booster er en ny healingsteknik, hvor jeg stiller skarpt på mål, resultater, fastholdelse af fokus og få skabt adgang til vores indre drive. Healingens formål er at skabe ro, at blive lydhør for egne grænser og skabe det mod, som vi alle gemmer på.

Mange oplever, at vi oplever fra tid til anden, at vi mister vores motivation, meningen med det hele og hvorfor vi gør som vi gør. Kender du det, at miste lidt fokus i din hverdag? Hvor det er svært at fastholde nye vaner og bryde ud af trædemøllen?

Når vi mister mening, vores drive og fokus på vores vej, så risikerer vi at blive fastholdt i vores smerte. Fastholdt i et mønster fordi vi ikke rigtig ved, hvordan vi finder de kræfter til at kæmpe imod eller tage kampen op med de ting, som forhindrer os i at leve det liv vi gerne vil. Vi flyder bare med hverdagen og får ikke sagt fra eller formår at stå fast.

Booster kan hjælpe dig med at åbne den kanal som hverdagen har stoppet med rutiner, mønstre og roller. Booster kan være med til at skabe overblik, få energi til at tage fat og få dit liv til at flyde mere i den retning du oprindelig havde tænkt.

Hverdagen kræver mod. Mod til at sige til og fra, at tage en chance eller mod til at tage de beslutninger som livet kræver. Booster kan være et redskab til at fjerne unødvendig støj i dit liv, få stillet skarpt og højne din energi sådan at du kan forbedre dine muligheder for at nå dine mål, drømme og ønsker for det liv du allerede helst vil leve.

Livet må leves forlæns, og herfra er det kun fremad

Booster holdes også for firmaer, klubber etc. Kontakt mig hvis du ønsker mere info om dette