Find hjem i kærlighed

Er du klar til at komme ud på DIT LIVS REJSE, starte dit nye liv, og være fri for gamle begrænsninger og forhindringer. Er du klar til en rejse, hvor du skal arbejde med dig selv, og arbejde dybt og meget, hvor du skal lytte til din krop, mærke dine følelser og finde hjem til dig selv igen? Så er forløbet “Find hjem i kærlighed” helt sikkert noget for dig. Her vil du lære at finde dig selv, og ikke mindst finde KÆRLIGHED til dig selv. Du vil lære dig selv at KENDE igen, på en helt ny måde, og du vil komme til at føle dig FRI igen, fri af gamle begrænsninger, gamle vaner og gammel frygt. Dine tanker, dine følelser og dine handlinger vil være nye og frie, og du vil for alvor begynde at arbejde hen i mod din egen lykke.

Du vil lære hvem du er, du vil finde ikke bare kærligheden til dig selv, men også respekten for dig selv. du vil blive klar på dine GRÆNSER, du vil blive klar på hvornår du handler i respekt og kærlighed for dig selv og de mennesker du har omkring dig, og du vil begynde at forlange at blive mødt med samme respekt og kærlighed som du selv viser andre.

Forløbene strækker sig over 10 gange, hvor vi arbejder med at åbne dit hjerte via healing, dialog og øvelser. Til hver gang mærker jeg efter, hvilken af mine healingsteknikker, som det vil være optimalt at bruge netop på dette tidspunkt, alt afhængig af hvad I som deltagere/du som person, har mest brug for lige nu. Der kan være enkelte gange på gruppeforløbene, hvor der ikke er healing.

Selv om jeg healer for at åbne dit hjerte, kan du ikke bare slappe af og overlade arbejdet til mig. Det største arbejde er hos dig selv – i tiden til vi mødes igen, hvor du skal ind i dig selv, hvor du skal mærke efter og give slip. Jeg giver dig et ekstra redskab og den nødvendige energi. Du skal forvente, at du kommer i kontakt med gammel vrede, glemte oplevelser og ting i dit liv, som holder dig tilbage. For at kunne komme fri af dem, er du nødt til at kigge på dem og forholde dig til dem. Du er nødt til at mærke hvad de gør ved dig, og i mange tilfælde er i nødt til at lade dem komme ud, gennemleve dem, så de kan forløses og forsvinde helt.

Du er nødt til at få dem bearbejdet og placeret, så de ikke påvirker dig uhensigtsmæssigt, og hvor du har et fornuftigt forhold til dem. Du skal virkelig ville dig selv, være villig til at stoppe op og reflektere over dit liv. Ikke bare gøre som du plejer, men give dig selv den opmærksomhed, som du fortjener.

Ønsker du at vide, om du er klar til forløb eller hvilket forløb vil give dig mest, der hvor du er nu, kan du ved en clairvoyance hos mig, finde ud af det. Clairvoyancen koster 1.200,-. Beløbet trækkes fra prisen på forløbet.

For at få den bedste dynamik på gruppeforløbene, give gruppen det bedste sammenhold og følelsen af at alle virkelig har et ønske om at starte et nyt liv uden begrænsninger, går jeg ind clairvoyant mærker efter hvordan energierne, blandt I som er tilmeldt, passer sammen.