Vil du med på DIT LIVS REJSE?

En rejse, der vil frigøre dig fra gamle begrænsninger og forhindringer og åbne op for et helt nyt kapitel? Så er mit forløb ”Find hjem i kærlighed” skabt til dig.

”Find hjem i kærlighed” vil tage dig på en rejse dybt ind i dig selv, en rejse hvor du vil lære at lytte til din krop, forstå dine følelser og genopdage dit sande jeg. Denne rejse vil give dig friheden tilbage – friheden fra gamle begrænsninger, vaner og frygt. Dine tanker, dine følelser og dine handlinger vil blomstre og føre dig mod et friere liv.

Gennem forløbet vil du ikke blot genopdage kærligheden til dig selv, men også opbygge dyb respekt for dig selv. Du vil lære at definere dine grænser og handle med kærlighed og respekt over for dig selv og de mennesker du har omkring dig. Du vil kræve den samme respekt og kærlighed, som du selv giver til andre.

Forløbet strækker sig over 7 gange, hvor jeg vil hjælpe dig med at åbne dit hjerte gennem healing, dialog og øvelser. Hver gang vil healing, dialog og øvelser blive skræddersyet til hvor du er. På den måde sikres og fastholdes din udvikling.

Jeg vil være clairvoyant åben hver gang og give de beskeder, du har brug for, for at kunne slippe de gamle begrænsninger og handlemønstre for, at du kan finde hjem i kærlighed.

Selv om jeg hjælper dig hele forløbet igennem, så kan du ikke blot læne dig tilbage og overlade arbejdet til mig. Det mest afgørende arbejde foregår hos dig selv – både når vi ses og i tiden imellem. Her skal du dykke dybt ind i dig selv, mærke efter og give slip. Jeg giver dig redskaberne og den nødvendige viden, men du skal selv se indad, konfrontere gamle følelser og oplevelser og hvad der ellers holder dig tilbage fra et liv i dyb kærlighed til dig selv. Du vil kunne mærke hvordan de gamle handlemønstre og begrænsninger påvirker dig og hvad der sker når du slipper dem.

For at du kan finde hjem i kærlighed kræver det, at du bearbejder tidligere oplevelser og følelser og får et sundt forhold til dem og tager den læring, der er i dem. Du skal virkelig ønske at give dig selv den opmærksomhed, du fortjener, og være villig til at stoppe op og reflektere over dit liv.

Er du klar til at tage dette skridt? Er du klar til at genopdage dig selv, finde kærligheden til dig selv og bryde fri af snærende tanker og handlemønstre? ”Find hjem i kærlighed” er din invitation til at begynde rejsen mod et liv i frihed og lykke.

Forløbet tilbydes både privat og som gruppeforløb. På de tidligere gruppeforløb har der været en dynamik, hvor vi har støttet hinanden og givet en følelse af en fælles intention om at starte et nyt liv uden begrænsninger. Alle har støttet hinanden - lyttet og lært af de historier de andre i gruppen har budt ind med. Gruppesammenholdet har også betydet at nogle forandringer, som du måske ikke selv har lagt mærke til, er blevet observeret af andre deltagere. Dette er også med til at udvikle og styrke hinanden. Flere af grupperne har stadig et stærkt bånd og de venskaber, der er skabt på forløbene, står stadig.

Ønsker du yderligere information om forløbet eller at tilmelde dig, er du velkommen til at kontakte mig på post@pernillekvist.dk.