For dig kan en clairvoyance give klarhed over, hvem du er som person og have stor indvirkning på dit liv. Med en bedre forståelse af dig selv, kan du lettere navigere i de udfordringer du møder i livet og du kan træffe mere bevidste valg.

Når du kender dine styrker og svagheder, dine værdier, dine mål kan du også lettere træffe beslutninger, der passer med dine behov og ønsker. Det vil igen give dig en bedre selvtillid og større selvværd når du er bevidst om hvem du er og hvad du står for.

Med udgangspunkt i at du kender dine egne grænser og behov, har du større mulighed for at skabe noget positive i forhold til dine relationer. Med din viden om dig selv har du større chance for at have sunde og respektfulde relationer, hvor du føler dig set og hørt.

At få klarhed over hvem du er, kan være en lang proces, hvor du bruger tid på at reflektere og dykke ned i dig selv. Et af de redskaber du kan bruge til dette, er clairvoyance, hvor du kan komme i dybden med hvem du er, hvad dine mål og passioner er.

Med den viden som clairvoyancen kan give dig, kan du lettere komme videre i din selvudvikling, lettere nærme dig et liv i frihed hvor du kommer tættere på din kerne.

En clairvoyance tager ca. 1 time. Du er velkommen til at optage clairvoyancen

En clairvoyance koster 1200,-

Hold dog øje, for jeg har ofte tilbud nogle dage om måneden