DeepLove-PK_1

Deep Love Healing

Som navnet antyder, er det en meget dyb kærligheds healing. Den giver en enorm kærlig ro og følelse af at elske sig selv og være taknemmelig for det man har.
Deep Love-healingen arbejder på det følelsesmæssige plan og går med fuld styrke ind på din indre verden.

Deep Love får dig til at se klart på de problematikker i dit følelsesliv, som trænger til at komme frem og blive kigget på. Den giver en følelse af, at alt er blotlagt og det kan ikke pakkes væk, før det er bearbejdet og løsningen står klar. Med dine instinkter ved du, hvad der er godt for dig og med hjælp af Deep Love-healingen, står det lysende klart for dig

Ønsker du at vide, om du er klar til forløb eller hvilket forløb vil give dig mest, der hvor du er nu, kan du ved en clairvoyance hos mig, finde ud af det. Clairvoyancen koster 1.200,-. Beløbet trækkes fra prisen på forløbet.
For at få den bedste dynamik på gruppeforløbene, give gruppen det bedste sammenhold og følelsen af at alle virkelig har et ønske om at starte et nyt liv uden begrænsninger, går jeg ind clairvoyant mærker efter hvordan energierne, blandt I som er tilmeldt, passer sammen.