Pernille Kvist - Gruppehealing - cover til hjemmeside

Gruppehealing

Hvis healing er nyt for dig, så er Indre balance/Alm gruppehealing et rigtig godt sted at starte. Her vil du opleve en healing, som virker generelt, men alligevel stærkt. Du vil opleve at mange ting begynder at ændre sig. Hvis du har døjet med skader i din krop, vil du mærke en forbedring allerede efter første gang. Du vil tydeligt mærke at gamle uhensigtsmæssige handlemønstre begynder at ændre sig til det bedre.

Når du får det bedre i krop og sind, vil du begynde at få større overskud, så du kan begynde at bearbejde gamle frustrationer, begynde at hele gamle sår, og opleve en større ro og overskud i hverdagen. Du vil langsomt, men sikkert få bedre kontakt til dine følelser, dine drømme og håb, og til dig selv i det hele taget. Du vil opleve at de forhindringer og begrænsninger du har i dit liv, begynder at virke mindre, fordi du begynder at mærke din egen indre styrke mere og mere.

Du vil begynde at tænke anderledes om dig selv og dit liv, og du vil begynde at handle anderledes, mere selvstændigt, og derfor vil du komme nærmere på at nå dine mål og få opfyldt dine ønsker for dit eget liv.

Indre balance gruppehealing forløber og virker forskelligt fra gang til gang, fordi energien skifter afhængigt af gruppens sammensætning, og for den enkelte vil energien skifte, så den passer til den udvikling du er i gang med. Den ene gang vil du måske mærke træthed og føle dig tung, og næste gang kan du blive fyldt med energi og føle dig let og glad, nogle gange vil du rykke dig meget, andre gange vil du rykke dig mindre, men det er alt sammen ting, som du er parat til at opleve og tackle lige nu, på det sted hvor du er i din egen personlige udviklingsproces.

Du kan med fordel komme flere gange til Indre balance gruppehealing, og mærke den udvikling der kommer fra gang til gang. Efter at have prøvet almindelig gruppehealing nogle gange, vil du være parat til at prøve andre healingsformer, som er kraftigere og mere målrettede.