Pernille Kvist - Sensuel Healing - hjemmeside

Sensuel Healing

Sensualitet er den stærkeste drivkraft i livet, og vi har alle brug for at være i kontakt med den for at føle kærligheden til både os selv og andre og derved passioneret at kunne omfavne vores liv, på det personlige og det arbejdsmæssige plan.
Sensualiteten danner også fundamentet for vores seksualitet, vores lidenskab og temperament, og den har stor betydning for den måde vi fremstår på som mennesker.

Forskellige oplevelser i vores liv kan i perioder tvinge sensualiteten i baggrunden, for nogen er oplevelserne så voldsomme eller sker så mange gange at sensualiteten til sidst lader sig undertrykke og forsvinder ud af bevistheden.

Sensuel Healing hjælper dig med at genskabe eller styrke kontakten til din sensualitet, og du vil opleve hvordan den med rod i dine kvindelige og mandlige energier og sætter dig i stand til at mærke dig selv på en helt ny måde.

Ønsker du at vide, om du er klar til forløb eller hvilket forløb vil give dig mest, der hvor du er nu, kan du ved en clairvoyance hos mig, finde ud af det. Clairvoyancen koster 1.200,-. Beløbet trækkes fra prisen på forløbet.

For at få den bedste dynamik på gruppeforløbene, give gruppen det bedste sammenhold og følelsen af at alle virkelig har et ønske om at starte et nyt liv uden begrænsninger, går jeg ind clairvoyant mærker efter hvordan energierne, blandt I som er tilmeldt, passer sammen.