Spirituel Healingsmassage

Det er den samme energi jeg bruger til sensuel healing og spirituel healingsmassage. Hvor jeg under sensuel healing nøjes med at heale, giver jeg ved spirituel healingsmassage samtidig massage og lytter til den åndelig verden om hvor jeg skal massere.

Sensualitet er den stærkeste drivkraft i livet, og vi har alle brug for at være i kontakt med den for at føle kærligheden til både os selv og andre og derved passioneret at kunne omfavne vores liv, på det personlige og det arbejdsmæssige plan.

Sensualiteten danner også fundamentet for vores seksualitet, vores lidenskab og temperament, og den har stor betydning for den måde vi fremstår på som mennesker.

Forskellige oplevelser i vores liv kan i perioder tvinge sensualiteten i baggrunden, for nogen er oplevelserne så voldsomme eller sker så mange gange at sensualiteten til sidst lader sig undertrykke og forsvinder ud af bevidstheden.

Sensuel Healing hjælper dig med at genskabe eller styrke kontakten til din sensualitet, og du vil opleve hvordan den med rod i dine kvindelige og mandlige energier og sætter dig i stand til at mærke dig selv på en helt ny måde.

Du kan enten vælge Spirituel Healingsmassage som enkelte behandlinger eller som et forløb på 7 gange.

Healingsmassagen tager en til halvanden time

– med clairvoyante beskeder 950,-

Denne healingsmassage tilbydes kun til kvinder.