Noget der virkelig får mig til at føle mig ydmyg og taknemmelig, er de tilbagemeldinger jeg får. Det varmer så meget og gør mig stolt - ikke stolt af mig selv, men over de mennesker som krydser min vej og virkelig giver slip og får en fantastisk frihed i deres liv ❤️❤️❤️

Pernille kvist, er en unik kvinde med et hjerte af guld og en personlighed som sjælden ses i denne verden. Hendes livs-formål er at hjælpe alle mennesker som har behov for hendes støtte, i forskellige situationer. Hun virker måske som en helt almindelig kvinde, hvilke hun også er på mange måder, men hvad øjet ikke ser, er at hun er en engel i forklæring. Som fra første gang jeg så hende, ramte mit hjerte dybt. Både fordi hun var så jordnær og et kærligt menneske, som bare mødt en lige præcis der hvor man havde behov for det. Hun kunne med det samme, forstå en, se en og høre en, som er mine tre guldkorn her i livet og som betyder ALT for mig, hvis du vil vise mig respekt som menneske. Og uden tvivl følte jeg mig dybt respekt-et og forstået i Pernilles nærvær. Hun har et talent indenfor mennesker, som jeg ikke har set lignede endnu. Hun har et ydre så smukt som diamanter, og ligeså smukt er hendes indre, og det skaber balance i mange fortabte sjæle derude. Pernille skaber en vej, for os som har brug for en vejviser, i vore svære tider, hun gør ikke arbejdet for dig, nej hun finder din styrke så du kan gøre arbejdet selv, med hendes vejlenede ord ved din side. Ikke nok med hun kan blive din vejviser, så kan hun også skabe en speciel følelse af selvværd indeni som du sikkert aldrig har følt før, fordi du ikke har kendt dit eget værd. Pernille er bare en meget speciel kvinde/engel, som du uden tvivl vil få så MEGET ud af at møde, jeg er slet ikke i tvivl om at et møde med hende, vil skabe forvandling i dit liv, på stedet! Så fortvivle ikke, kontakt Pernille hvis du har nogle psykiske udfordringer i dit liv, hun er det hele værd! Jeg har selv startet et samarbejde op med hende, hvor hun hjælper mig engang om måneden, så jeg hele tiden bliver mindet om hvad jeg er værd, hvad jeg kan, og hvorfor jeg skal elske mig selv og hvorfor jeg skal turde gå den vej, som jeg VIL!

Kærligste kram ❤️

Jeg havde den store ære for en uge siden at møde den helt ubeskrivelig smukke kvinde, Pernille Kvist. Da min sjæl søgte efter svar den gerne ville sikre sig var de rette, fordi den igennem dens 26 års levetid har kæmpet en hel del her på jorden, for at finde dens vej i livet. Selvom jeg vidste mange af tingene hun delte, så gav hun mig den sidste brik til at skabe en ny sandhed indeni mig. Som nu kommer til at skabe det liv, jeg ønsker og er sat på jorden for at leve. Pernille er helt igennem en unik person, med en kraft som sjælden er set lignede. Jeg havde den vildeste oplevelse oppe ved hende, hun er noget af det mest professionelle menneske jeg har mødt indenfor denne branche. Hun har virkelig en gave, som mange burde søge råd hos hvis de føler de er på afveje, fordi der er ingen skam i at søge hjælpe, når livet er svært eller gør ondt. Det er en skam ikke at lade dine medmennesker eller åndelige vejleder hjælpe dig på rette vej, så lad dig ikke skramme af ordene åndelig vejleder eller sjælen, fordi hvad du ikke kan se eller rør, er i den sidste ende det mest betydningsfulde ved livet. Så gør dig selv en tjeneste og giv Pernille et kald eller skriv en besked til hende, fordi hvis det er meningen hun skal hjælpe dig så får hun det af vide af dine åndelig vejleder, så du spilder ingen penge hos hende. Hun tager dig kun ind, hvis hun kan hjælpe. Og er langt fra sidste gang jeg skal have hendes hjælpe, jeg er helt forgabt i hende og hendes dejlige personlighed. Jeg håber på sigt, vi måske kommer til at skabe en stig sammen, fordi jeg ønsker selv at hjælpe mennesker/sjæle der er på afveje, godt nok ikke på samme måde, men ud fra min egen livserfaring. Og denne drøm, er kun blevet endnu tydeligere efter jeg har været oppe ved Pernille, og mange andre ting er blevet mere end bare en drøm men til et mål efter mit møde med Pernille.

Tak for dig, din seje kvinde og vi ses snart igen! ❤️

Pernille er ikke mindre end fantastisk. Hun er en super dygtig clairvoyant healer. Jeg startede med at være med til nogle af Pernilles gruppehealinger. Det gav en dejlig ro og masser af energi og nogle ting blev bare lettere at gøre og forholde sig til.

Da hun så kom med konceptet "Find hjem i kærlighed", så tænkte jeg, at det måtte jeg da prøve. Find hjem i kærlighed er et forløb, hvor der indgår gruppehealinger og forskellige øvelser. Alt sammen for at åbne vores hjerter, finde ud af hvem vi er og rette op på ubalancer i kroppen. Det får os til at elske os selv endnu mere og sætte os i stand til at elske andre på en helt ny måde. Vi er nu halvvejs i forløbet og der er simpelthen sket så meget med mig og den måde jeg føler mig selv på. Jeg kan mærke at mine chakra åbner sig og kan mærke, at kærligheden bobler rundt omkring i min krop.

Pernille kan også rense huse for ånder. Det vidste jeg godt og fik en dag brug for det. Jeg var helt tryg ved, at hun klarede det - selv om Pernille ikke var i mit hus, men hjemme hos sig selv. Det startede med, at Pernille pludselig skrev til mig, om jeg havde haft en klient til healing hjemme hos mig, som jeg havde haft det lidt anderledes med end normalt. Det kunne jeg bekræfte. Vi aftalte, at jeg selv forsøgte at få ham ud af huset. Men han ville ikke have kontakt med mig. Hun kunne fortælle hvor i mit hus han holdt til - fortælle hvor mine ting står, selv om hun aldrig har været i mit hjem. Pernille holdt øje med ham i dagen igennem og skrev senere på dagen, at nu skulle jeg sætte mig hvor jeg plejer at slappe af og rense mig selv. Så gik hun ellers i gang med at rense mit hus. Efter nogle timer kunne hun sige, at så var han gået.

Jeg er så evig taknemmelig for at have Pernille i mit liv og glæder mig til hvad vi fremover finder på

Kærligst

En uovertruffen fuldstændig nede på jorden og ærlig kvinde, der kan mere end de fleste ❤️ I've been there, done that og gør det fortsat 😉 Du bliver aldrig færdig med at lære i livet uanset det drejer sig om dit arbejde eller dig selv. Og vigtigst af alt er "dig selv". Det kan Pernille hjælpe dig på vej med, men du skal selv gøre en indsats. Vi lærer ikke af at få løsninger serveret. Vi lærer ved at gøre gode gerninger og handlinger til gode vaner. Personlig succes giver succes i karrierelivet, uanset hvad du stræber efter. Og selvom jeg fortsat er en smule skeptisk overfor hendes evner, så kan jeg kun varmt anbefale Pernille ❤️ Jeg har nemlig oplevet succes på alle fronter på en helt anden måde end før, mine veje krydsede Pernille Kvist - Clairvoyant Healer

Jeg besøgte Pernille, i håb om at hun kunne komme i kontakt med min non-verbale søn. Pernille fik mange interessante ting ind og det stemte rigtig godt overens med de ting jeg selv vidste. Desuden kom hun med nogle interessante indspark, som jeg har arbejdet videre med.
Hun kom også lidt ind på mig og det var konstruktiv viden, så alt i alt vil jeg helt sikkert se Pernille igen en anden gang, og kan desuden kun anbefale hende på det varmeste.

opråb til alle interesserede i kærlighedens navn
Til Pernille Kvist fra mig i taknemmelighed.

Står du i en fastlåst livssituation , hvor dine skygger/mønstre trænger til forvandling, til at blive afdækket og komme ud i lyset, så kan jeg varmt anbefale Pernille. Er du parat til at afdækket / afklaret hvorfor du er så selvkritisk, kontrollerende,lider af dårligt selvværd,hjælper andre før du hjælper dig selv,, er bange for at være tydelig, usikker,lader andre overtræde dine grænser, pleaser i stor grad, tilpasser dig alt for meget. osv. osv. du kan sikkert selv tilføje flere.
Pernille healer ved hjælp af eget hjerte, Pernille hjælper dig med at hjælpe dig selv, hun guider dig , understøtter din proces, som en ekstra generator, der kaster lys og powerhealing , så der hurtigt sker en forvandling.
Pernille er favnende, anerkendende i ordets bedste betydning, autentisk, hvilende i sig selv. Så trænger du til et løft personligt/ arbejdsmæssigt så er Pernille mit bedste bud til at finde hjem i kærlighed

*Intet mindre end den mest fantastiske åndelige oplevelse jeg har haft
5 stjerner, meget store stjerner endda
🙂

En fantastisk og smuk oplevelse at være hos Pernille. Kan varmt anbefales ❤️
Jeg havde aldrig prøvet healing før og viste ikke helt hvad jeg gik ind til, men må konkluderer at jeg havde den smukkeste og stærkeste oplevelse, som jeg er dybt taknemmelig for.

Pernille er en fantastisk kvinde, meget sød og helt nede på jorden. Mit første besøg hos Pernille var rigtig afslappende og hendes passion for at hjælpe mennesker er meget tydelig.

Pernille har en utrolig ærlig og tillidsvækkende tilgang til den åndelige verden. Uden hendes hjælp var jeg ikke kommet i gang med den smukke rejse, hvor målet er at finde ind til kærligheden til mig selv ♡

Et forløb i Sensuel Healing har givet mig meget mere jordforbindelse. Jeg er blevet rigtig god til at slippe kontrollen for det, der ikke er mit. Jeg er i gang med at slippe angsten for at være synlig, hvilket bl.a. kommer til udtryk i, at jeg vælger farverigt tøj. Jeg forsøger ikke længere at være usynlig.
Jeg vælger mere af det, som jeg kan lide at beskæftige mig med, og jeg øver mig i, at få øje på og tage imod alt det, der bliver givet mig.
Andre er jo ikke mig, og de udtrykker sig måske i et andet "sprog" og så får jeg ikke øje på det, som jeg får.
Det er ene goder for mig, som dette forløb har sat mig igang med. Så tak til alle på holdet

Jeg meldte mig til Sensuel Healings forløb uden helt at vide hvad det var.
Men hold at helt op, hvor det gav mig noget af det jeg manglede.
En bevidsthed om min egen seksualitet
En begyndende accept af min egen krop på godt og ondt.
En begyndende frihed og en afslappethed, der resultere i større seksuel nydelse.
Føler jeg er vågnet op og kan omfavne den sensuelle del af mit liv.
Det er som om jeg er født på ny og har fået en ny chance for at
Elske mig selv og min krop.

Jeg kan varmt anbefale at tage et forløb i Sensuel Healing fordi det giver virkelig noget.
Det er ikke sikkert det går hurtigt, men jeg er på vej og jeg er klar til mere Sensuel Healing
hos Pernille Kvist

Jeg kan varmt anbefale at tage et forløb i Sensuel Healing fordi det giver virkelig noget.
Det er ikke sikkert det går hurtigt, men jeg er på vej og jeg er klar til mere Sensuel Healing
hos Pernille Kvist

Pernille har en utrolig ærlig og tillidsvækkende tilgang til den åndelige verden. Uden hendes hjælp var jeg ikke kommet i gang med den smukke rejse, hvor målet er at finde ind til kærligheden til mig selv ♡

Pernille er en fantastisk kvinde, meget sød og helt nede på jorden. Mit første besøg hos Pernille var rigtig afslappende og hendes passion for at hjælpe mennesker er meget tydelig.

En fantastisk og smuk oplevelse at være hos Pernille. Kan varmt anbefales ❤️
Jeg havde aldrig prøvet healing før og viste ikke helt hvad jeg gik ind til, men må konkluderer at jeg havde den smukkeste og stærkeste oplevelse, som jeg er dybt taknemmelig for.

Intet mindre end den mest fantastiske åndelige oplevelse jeg har haft
5 stjerner, meget store stjerner endda
🙂