Powerhealing-PK

Power/Hjertehealing

Powerhealing er for dig, der har prøvet healing, og derfor har erfaring med at arbejde med dig selv, og erfaring med selv at arbejde videre med healingens effekter.
Powerhealing er en stærk og målrettet healing, som går direkte på hjerte-energien. Den arbejder med følelserne, og hjælper dig med at opløse gamle sårede følelser, bearbejde sorg og dårlige oplevelser og helbrede din hjerte-energi, så dine positive følelser og energier kan flyde frit og uhindret gennem dig.

Powerhealing kan virke meget stærkt på deltagerne, alt afhængig af, hvilke ting de skal have bearbejdet. Under Powerhealingen går jeg desuden ind i hver enkelt deltager, og ser på dem, og hver deltager får sin egen personlige og målrettede healing og energi. Derfor vil Powerhealing være en stærkt personlig oplevelser, og deltagerne vil have deres egne unikke oplevelser, og vil have oplevet healingen på sin helt egen måde. Derfor er det også et krav, at du skal have deltaget i mindst 3 almindelige gruppehealinger, før du kan deltage i Powergruppehealing. På den måde vil du lære at kende min energi, og jeg vil også kende din energi, og det vil være en sikkerhed for, at du ikke får en oplevelse og en en healing, som du ikke er klar til at tage imod og bearbejde.

Powerhealingen kan virke så kraftigt at det kan være svært at bearbejde effekten selv, og derfor har du mulighed for at bestille en tid til individuel healing, så vi kan få tingene bearbejdet helt igennem, og du kan komme videre i din udvikling.

Når du har prøvet Powergruppehealing, kan du med fordel veksle mellem almindelig gruppehealing og f.eks. Power Gruppehealing eller andre af de healingsteknikker jeg arbejder med.