Power - hjertehealing - cover hjs

Power/Hjertehealing

Power Hjertehealing er for dig, der har prøvet healing, og derfor har erfaring med at arbejde med dig selv, og erfaring med selv at arbejde videre med healingens effekter.
Power Hjertehealing er en stærk og målrettet healing, som går direkte på hjerte-energien. Den arbejder med følelserne, og hjælper dig med at opløse gamle sårede følelser, bearbejde sorg og dårlige oplevelser og helbrede din hjerte-energi, så dine positive følelser og energier kan flyde frit og uhindret gennem dig.

Power Hjertehealing kan virke meget stærkt på dig, alt afhængig af, hvilke ting du skal have bearbejdet. Er det en Power Hjertehealingen du deltager i, går jeg ind og ser på hver enkelt, og hver får sin egen personlige og målrettede healing og energi. Derfor vil Power Hjertehealing være en stærkt personlig oplevelser, og som deltager vil du have din egen unikke oplevelser, og vil have oplevet healingen på din helt egen måde. Derfor opfordrer jeg til, at du har deltaget i 3 almindelige gruppehealinger, før du deltager i Power Hjertegruppehealing. På den måde vil du lære at kende min energi, og jeg vil også kende din energi, og det vil være en sikkerhed for, at du ikke får en oplevelse og en healing, som du ikke er klar til at tage imod og bearbejde.

Power Hjertehealingen kan virke så kraftigt at det kan være svært at bearbejde effekten selv, og derfor har du mulighed for at bestille en tid til individuel healing, så vi kan få tingene bearbejdet helt igennem, og du kan komme videre i din udvikling.

På et Power Hjertehealingsforløb, vil vi arbejde os længere og længere ind i de problematikker der gør, at du har lukket dit hjerte.

Når du har prøvet Powergruppehealing, kan du med fordel veksle mellem almindelig gruppehealing og f.eks. Power Gruppehealing eller andre af de healingsteknikker jeg arbejder med.