Booster og Deep Love –

De to nye healinger Booster og Deep Love komplimenterer hinanden rigtig godt.

Booster og Deep Love – to hver for sig ufattelig stærke healinger. Når de to kombineres, så rammer du nærmest lydmuren. Du mærker dig selv helt tydeligt, får arbejdet knivskarpt og intenst med dig selv. Der er ingen vej tilbage – du kan kun komme fremad.

 De to healinger arbejder henholdsvis mentalt og følelsesmæssigt. Kombinationen af disse gør dig til et mere helt menneske, hvor det hele hænger sammen og du fremstår som den stærkeste version af dig selv.

 Hvor Booster styrker dig i din ydre verden, din måde at udtrykke dig selv, din bevidsthed, din fokus og motivation på arbejdsopgaver, går Deep Love med fuld styrke ind på din indre verden.

 Deep Love får dig til at se klart på de problematikker i dit følelsesliv, som trænger til at komme frem og blive kigget på. Den giver en følelse af, at alt er blotlagt og det kan ikke pakkes væk, før det er bearbejdet og løsningen står klar. Dine instinkter for hvad der er godt for dig, de står lysende klart for dig og med styrken fra Boosteren, så får du sat dine grænser helt tydeligt.

Ønsker du kombinationen af Booster og Deep Love,

er der følgende muligheder:

 

Gruppehealing

350,-

 

En Booster – Deep Lovehealing
– med clairvoyante beskeder

1.650,-

 

Gruppeforløb

– vi mødes 10 gange i løbet af ca 1 år

– max 7 deltagere

9.500,-

 

Privat forløb

-vi mødes 10 gange

13.500,-